Built In Wardrobe Malaysia

Custom Built In Wardrobe Malaysia Murah

Hi Sis Yang Cantik..

Kami nak share tentang ruang yang menjadi impian hampir seluruh kaum wanita. Tak lain tak bukan ruang yang kami maksudkan ialah ruang almari pakaian, walk in wardrobe atau lebih dikenali sebagai custom made built in wardrobe.

Sis setuju tak kalau kami katakan ruang ini menjadi impian setiap kaum hawa kerana tanpa tempat simpanan pakaian yang banyak, pakaian akan bersepah dan tidak terurus. Ruang walk in wadrobe juga berupaya menjadi tempat penyimpanan beg tangan atau handbag display dan boleh ambil dengan senang.

Di, MKK Rekabina kami sentiasa mencadangkan untuk buat built-in wardrobe tinggi hingga ke siling supaya ruang dalam rumah dapat digunakan semaksima yang boleh.

Malah, di dalam walk in wadrobe ini juga boleh dikenakan aksesori untuk menggantung dan menyimpan pulse, kasut, jam, pakaian siap dengan meja solek atau dressing table.

Kami turut menyediakan ruang meja solek dan tempat menyimpan beg tangan untuk kepuasan maksimum.

Nak lebih menarik, ruangan meja solek boleh diserikan dengan cahaya lampu terang atau vanity dressing table with mirror.

Tak habis dengan itu, laci meja solek boleh disertakan dengan aksesori penyimpanan barang-barang kecil seperti barang kemas, brooch tudung dan sebagainya.

Sis tolong jangan sembunyikan pakaian dan beg tangan yang dah dibeli itu tersembunyi di balik timbunan kotak. Dengan walk in wardrobe ini sis boleh lihat dan capai dengan senang semua koleksi beg tangan, kasut, accesoires malah baju gaun yang cantik setiap masa.

Ya ampun..

Jangan biar wang menjadi penghalang, tanya kami dulu berapa kos built in wardrobe yang diperlukan untuk menjadikan mimpi anda kenyataan.

Klik sini untuk buat walk in wardrobe
Klik sini untuk buat walk in wardrobe
Klik sini untuk buat walk in wardrobe

Nak tahu lebih lanjut tentang build in wardrobe? Teruskan bacaan ini..

BACA 4 SEBAB CUSTOM BUILD IN WARDROBE INI HARUS JADI MILIK SIS

1.LEBIH RUANG DAN LEBIH NILAI
Almari walk-in menawarkan lebih banyak ruang lantai terbuka. Dengan walk in wardobe anda boleh memilih untuk selesa di bangku-bangku di mana anda membelek dan melipat pakaian anda dan juga menggunakan peluang penyimpanan tambahan seperti laci atau rak di bawahnya. Gaya hidup begini pasti menggembirakan anda. Tak habis dengan itu, walk in wardobe Malaysia berupaya untuk meningkatkan daya tarikan pasaran rumah anda jika anda mempertimbangkan untuk menjual atau menyewakan pada masa akan datang.

2. LEBIH MURAH? MACAM TAK MASUK AKAL
Salah satu manfaat yang lebih mengejutkan dalam memilih almari pakaian adalah bahawa, dalam beberapa kes, ia sebenarnya lebih murah daripada memasang almari pakaian pasang siap . Kedengarannya tidak masuk akal, tetapi bergantung kepada sususan yang dikenakan. Contohnya, Kos built in wardrobe Malaysia lebih murah jika dirancang awal kerana anda tak perlu kos hacking umpamanya.

3. LEBIH LUAS DAN TANPA PEMBAZIRAN RUANG
Reka bentuk build in wardrobe pasang siap hanya satu sahaja iaitu segi empat. Tetapi walk in wadrobe mungkin bentuk apa pun, termasuk berbentuk L atau persegi, memberikan anda pilihan untuk reka bentuk susun atur almari pakaian yang inovatif dengan kapasiti untuk menyimpan semua pakaian dan aksesori anda. Anda juga boleh menggunakan ruang store yang tinggi tanpa menjejaskan gaya bilik tidur anda tanpa mengenakan terbina ke atas katil anda.

Dengan reka bentuk yang tepat, anda boleh mengekalkan atau menambah baik susun atur bilik tidur anda yang luas, mewujudkan ruang yang lebih selesa dan menarik daripada yang anda bayangkan mungkin hanya dengan menukar almari pakaian anda.

4. RUMAH ANDA LEBIH MENARIK DAN BUKAN BIASA-BIASA

Sesetengah orang boleh menafikan bahawa walk in wadrobe kelihatan lebih baik. Mereka lebih mewah, dan lebih diingini kepada hampir semua kaum hawa. Kerana itu, tim interior design kami peroleh banyak permintaan terutama untuk rumah yang baru siap di bina. baru. Baik untuk disewakan atau tinggal sendiri, wal in wadrobe ternyata memberi daya tambah yang cukup kuat kepada bakal penghuni rumah.

Sekiranya anda tak sabar untuk mempunyai walk in wardrobe sendiri, tim interior design kami sedia membantu untuk rialisasikan impian anda. Lupakan tentang kos yang mahal, kerana kami boleh buat pada harga yang murah tanpa mengabaikan aspek kualiti dan fuctional design yang cantik.

Sis klik link je di bawah sekarang..

“Hi, I nak buat walk in wardrobe”
“Hi, I nak buat walk in wardrobe”
“Hi, I nak buat walk in wardrobe”

BAYANGKAN PERASAAN ANDA APABILA WALK IN WARDROBE SIAP

Gembira kerana impian untuk ada walk in wadrobe tercapai

Tersenyum keseorangan kerana built in wadrobe rumah anda menjadi pujaan rakan-rakan

Teruja setiap kali buka pintu bilik almari pakaian sebab nampak semua koleksi bag, kasut dan pakaian kesayangan anda

Seronok kerana rumah anda cukup kemas dengan adanya bilik almari pakaian ini

Puas hati kerana hasil walk in closet dan walk in wardrobe berbaloi dengan wang yang dibayar dan anda tak sabar nak recommend kami kepada sahabat baik anda pula!

Seronok dapat tidur dalam suasana yang cantik. Badan nak rehat, mata pun rehat sekali sebab pemandangan wardrobe yang cantik.

HUBUNGI KAMI HARI INI UNTUK RIALISASIKAN IMPIAN ANDA

Klik sini untuk buat walk in wardrobe
Klik sini untuk buat walk in wardrobe
Klik sini untuk buat walk in wardrobe

Lain-lain service binaan