Jual Kurma Medjool Online Harga Promosi

Assalamualaikum,

Kami jual kurma online dan buat kurma delivery terus ke depan rumah anda.

Anda boleh beli kurma online hari ini dan kami akan delivery buah kurma kepada hari berikutnya.

Malah kami juga membuka peluang untuk anda jadi ajen kurma, agent jual kurma atau join dropship kurma sempena Ramadhan ini.

Kami faham di kala Musim PKP ini ramai yang terkesan dan mencari-cari pendapatan alternative.

Oleh itu kami bekalkan kurma medjool pada harga murah untuk lebih meriah dan ramai dapat kongsi rezeki.

Setiap hari bilangan stok kurma akan berubah-ubah tau.

Cepat order untuk elakkan stok habis.

Lagipun, bulan Ramadhan pun dah tak lama.

Boleh juga order Kurma Medjool Premium ini untuk mak dan ayah di kampung.

Untuk di sedekahkah kepada Pusat Tahfiz, Rumah Anak Yatim, Rumah Kebajikan, atau teman-teman rapat anda.

Anda order, kami terus post ke mereka. InshaAllah 

Tentu mereka suka dan sayang anak yang ingat mereka. 🙂

Ayuh.

Kongsi makan kurma untuk lebih sihat, kulit lebih cantik, badan lebih kuat dan penyakit payah jangkit.

Baik, jom order kurma sekarang dan kami delivery kurma segera.

Kurma kat bawah ini mendapat permintaan tinggi, iaitu

  • Kurma Deglet Noor (Gred Biasa)
  • Kurma Medjool (Gred Premium )
  • Kurma Ajwa
  • Kurma Nabi 

    ANDA MENCARI PEMBORONG KURMA UNTUK BERNIAGA?

    OK, klik link whatapps di bawah ok

    PROMOSI PKP PROMOSI RAMADHAN PROMOSI KURMA PKP 

    Jom check kurma online ini pada harga murah murah. Klik aje link kat bawah ini

    Oh ya.

    Teringat ibubapa di kampung? 

    Tak boleh balik kampung musim PKP ni?😅

    Senang aje,

    Beli kurma online hari ini dan kami post kepada ibubapa tercinta.

    Sayang-sayang,

    Dah ramai anak-anak yang berjasa dan budiman hadiahkan kurma ini kepada mereka tau.

    Jom join buat baik hari ini. 🙂

    Kami sedia poskan kurma khas buat ibubapa anda☺️

    ANDA MENCARI PEMBORONG KURMA UNTUK BERNIAGA?

    OK, klik link whatapps di bawah ok

    FAQ KURMA ONLINE

    1. Difference Between Medjool Dates And Other Dates (Deglet Noor)?
    Medjool dates are a FRESH FRUIT. Medjool dates have a rich, almost caramel-like taste and a soft, chewy texture whereas regular dates, commonly called Deglet Noor, are usually smaller and have a firm flesh and a sweet, delicate flavor.

    1A. Beza Antara Kurma Medjool Dan Kurma Lain (Deglet Noor)?
    Kurma Medjool adalah buah segar. Tarikh Medjool mempunyai rasa yang kaya, hampir karamel dan tekstur yang lembut dan kenyal sementara tarikh biasa, yang biasa dipanggil Deglet Noor, biasanya lebih kecil dan mempunyai rasa yang kukuh dan rasa manis dan halus.

    2. Why Are Medjool Dates Expensive?
    The medjool is very soft, rich amber-red and very sweet. It is so full of natural sugars that its outer skin shines with sugar crystals.

    2A. Kenapa Kurma Medjool Sedikit Mahal?
    Kurma Medjool itu sangat lembut, kaya amber-merah dan sangat manis. Ia begitu penuh dengan gula semulajadi yang kulit luarnya bersinar dengan kristal gula.

    3. Where Do Medjool Dates Come From?
    Medjool dates come from the Middle East and North African regions, playing an incredibly important role in the cultures of this diverse area of the world. They are the world’s oldest cultivated fruit, and people have been growing them for at least 6,000 years.

    3A. Di Manakah Kurma Medjool Berasal?
    Medjool bermula dari kawasan Timur Tengah dan Afrika Utara, memainkan peranan yang amat penting dalam budaya pelbagai kawasan ini di dunia. Mereka adalah buah yang paling lama ditanam di dunia, dan petani telah menanam kurma ini sekurang-kurangnya 6,000 tahun.

    4. Should Medjool Dates Be Refrigerated?
    Fresh dates will keep at room temperature for about 45 days. When stored in the refrigerator, they’re good for up to 6 months.  

    4A. Perlu Simpan Kurma Ini Dalam Peti Ais?
    Menakjubkan. Tanpa peti sejuk, kurma ini tahan selama kira-kira 45 hari. Apabila disimpan di dalam peti sejuk, ia dapat mencapai sehingga 6 bulan.

    5. Are Medjool Dates Healthy?
    Medjool dates are healthy! They contain natural sugar, but they have a low/medium glycemic index score because they also contain a good amount of fiber, which slows the release of the carbohydrates and gives you sustained energy rather spiking your blood sugar up high.

    5A. Adakah Kurma Medjool Sihat?
    Kurma Medjool adalah sihat! Kurma ini mengandungi gula semulajadi, tetapi ia mempunyai skor indeks glisemik rendah / sederhana kerana kurma ini juga mengandungi serat yang baik,. Ia melambatkan pembebasan karbohidrat dan memberi anda tenaga yang berkesinambungan dan bukannya menyebabkan gula tinggi dalam darah anda.

    6. What Happens If You Eat Dates Everyday?
    If you have a few dates every day, you won’t have to take vitamin supplements. Not only will it keep you healthy, there will be a noticeable change in your energy levels as well because dates contain natural sugars such as glucose, sucrose, and fructose, too. 

    6A. Apa Yang Berlaku Jika Anda Makan Tarikh Setiap Hari?
    Jika anda mengambil beberapa kurma setiap hari, anda ibarat mengambil makanan tambahan seperti vitamin. Bukan sahaja ia akan menjadikan anda sihat, akan ada perubahan ketara dalam tahap tenaga anda kerana tarikh mengandungi gula semulajadi seperti glukosa, sukrosa, dan fruktosa.

    7. Are Dates As Bad As Sugar?
    Dates have a very high sugar content relative to the rest of their nutritional value. According to one study, dates are a low glycemic index food that does not result in significant increases in blood sugar in people with or without diabetes.

    7A. Adakah Kurma Mengandungi Gula Tak Bagus?
    Kurma mempunyai kandungan gula yang sangat tinggi berbanding dengan nilai pemakanan yang lain. Menurut satu kajian, kurma adalah indeks glisemik rendah makanan yang tidak mengakibatkan peningkatan yang signifikan dalam gula darah pada orang dengan atau tanpa diabetes.

    8. Are Dates Good For Your Skin?
    Dates come with anti-ageing benefits, and prevent the accumulation of melanin in your body. The vitamins C and D works on your skin’s elasticity, and also keeps your skin smooth. Plus, if you suffer from skin problems, incorporating dates into your diet might help you in the long run. 

    8A. Adakah Kurma Yang Baik Untuk Kulit Anda?
    Kurma juga datang dengan faedah anti-penuaan, dan mencegah pengumpulan melanin dalam tubuh anda. Vitamin C dan D berfungsi pada keanjalan kulit anda, dan juga mengekalkan kulit anda dengan lancar. Tambahan pula, jika anda mengalami masalah kulit, memasukkan tarikh ke dalam diet anda mungkin membantu anda dalam jangka masa panjang. 

    ANDA MENCARI PEMBORONG KURMA UNTUK BERNIAGA?

    OK, klik link whatapps di bawah ok

    SELAIN KURMA, KAMI JUGA PEMBEKAL BUAH SEGAR ONLINE

    Jika kalian mahu beli buah untuk makan sendiri, boleh terus sahaja beli buah online dengan klik link di bawah;

    Rupanya PKP ni ramai yang nak beli buah tau.

    Ye lah,

    Nak ke pasar beli buah tak boleh pula.

    Jadi jom beli buah online sekarang.

    Kepada yang mahu berniaga pula, kalian boleh buat bacaan lanjut di bawah dan join group whatapps  untuk beli buah secara borong dengan belian minima.

    Jom check kurma online ini pada harga murah murah. Klik aje link kat bawah ini