WALLPAPER RUMAHKU YANG PALING CANTIK

IMPIAN YANG MAMPU DI CAPAI

Menjadi impian setiap insan untuk memiliki sebuah rumah yang cantik, kemas dan cukup. Pelbagai tema boleh diketengahkan seperti rekaan seperti minimalist, moden, kontempori, english victorian mahupun industrial stail. 

Sesungguhnya rumah adalah tempat berkasih, bergembira dan beribadat yang cukup penting. Di sinilah kegembiraan untuk setiap insan bermula. Semestinya apabila pulang ke rumah setelah penat bekerja pastinya anda ingin melihat rumah yang bersih, kemas dan cantik. Bayangkan rumah anda hadir dengan rekaan dan dekorasi persis seperti di hotel, pasti anda akan berasa selesa dan gembira setiap kali mahu pulang ke rumah. Di tambah pula dengan gelagat dan suara kecil anak, isteri mahupun suami yang pelbagai. 

Ayuh nikmati saat ini dan realisasikan impian anda untuk mengubah dekorasi rumah anda dengan mendapatkan bantuan daripada kontraktor pakar renovasi dan hiasan dalaman rumah yang profesional.

Kami kepilkan beberapa keping gambar wallpaper bagaimana rumah anda dapat dicantikkan yang berperanan sebagai “feature wall” tercantik. Jom lihat gambar di bawah. P/S: Lebih gambar dan hasil kerja di FB page kami di SINI

korea wallpaper by mkkrekabina

 

Mahu order sekarang. Jom dapatkan lebih sample? Hubungi pegawai jualan kami yang budiman untuk lebih pertanyaan.

Ketik link whatapps di bawah sekarang

 

Apakah Jenis Material Wallpaper Yang Digunakan ?

High quality Non-woven backing & vinyl surface.

Ini adalah untuk menjamin hasil kerja yang cantik, kemas dan tahan lama.Wallpaper jenis ini juga lebih real, lasak dan tak mudah terkupil. 

AWAS!

Kebanyakkan wallpaper dinding ini memang cantik. Tetapi yang paling utama ialah kombinasi warna. Kalau silap pilih corak dan warna maka warna dinding akan jadi agak tenggelam. Nah inilah pentingnya dapatkan nasihat pakar wallpaper dari MKK Rekabina. “)

Mahu order sekarang. Jom dapatkan lebih sample? Hubungi pegawai jualan kami yang budiman untuk lebih pertanyaan.

Ketik link whatapps di bawah sekarang

 

Lihat hasil kerja dan lain-lain service kami di